dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

25e (Jubileum) Water Bewustwording Avond

25e (Jubileum) Water Bewustwording Avond

29 april 2019
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Vanavond wordt in Papendrecht, inmiddels voor de 25e keer een Water Bewustwording Avond  gehouden. Initiatiefnemer/  Zuiver Water-ambassadeur Karel Thieme vertelt waarom deze avonden worden gehouden.

“Ongelooflijk", "Nooit geweten” en “Een eye-opener”, dat zijn de soort reacties van mensen die de afgelopen jaren hebben deelgenomen aan één van de Water Bewustwording Avonden. Mensen zijn verrast verbaasd en geschokt, met name door de testen die zij op deze avonden zelf uitvoeren en door hetgeen ze zintuiglijk ervaren. In de loop der jaren zijn de avonden steeds uitgebreider geworden.

In waterrijk Nederland ervaren de meeste mensen  water als iets  vanzelfsprekends, als iets heel gewoons.  Echter, water is een heel bijzonder element en van cruciaal belang, voor mens en dier, voor  het milieu, voor al het leven op aarde.  De Griekse filosoof Thales van Milete zei, reeds voor het begin van onze  jaartelling: ‘Alles is water’. 

Ook na dit jubileum verheug ik me er daarom op om, samen met circulair  ondernemer Olivier Olmer en orthomoleculair geneeskundige Jack van Dijk, door te gaan met het organiseren van Water Bewustwording Avonden.  Voor de entrée behoef men het niet te laten, die is gratis. Voor informatie/locatie/aanmelden zie: www.bewustdordrecht.nl/agenda

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Karel Thieme

ConceptStore Papendrecht, Brederodelaan 48

info@echtzuiverwater.nl www.echtzuiverwater.nl
Deel dit bericht met je vrienden!