Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Zingen voor Israel avond'
16mei

Zingen voor Israel avond

Donderdag 16 mei 2019 vanaf 19:45 uur.

Vandaag is er een 'Zingen voor Israelavond'. Deze koor- en samenzangavond wordt gehouden in de Sionskerk. De samenzang begint vanaf 19.45 uur. Om 20:00 uur start de avond. Muzikale medewerking wordt verleend door het Sliedrechtse koor Praise Him o.l.v. Jan Quintus Zwart. De meditatie wordt  verzorgd door ds. Willem J.J. Glashouwer. Hij zal spreken over: Gods trouw aan Israël, ook aan ons.

Volgens de profeten zal God Zijn volk weer terugbrengen naar Israël. We zien dat gebeuren in onze tijd. We zien ook dat God trouw is en die trouw bewijst aan zijn volk. God is trouw aan Zijn oogappel Israël en daarom kunnen wij er ook op vertrouwen dat Hij zijn beloften aan ons waarmaakt. God is trouw, Zijn plannen falen niet. Hij heeft de geschiedenis in Zijn hand, de geschiedenis van de wereld, van Israël en ook van ons persoonlijk!

Iedereen is van harte welkom en de toegang is vrij. Er zal een collecte worden gehouden voor de stichting Christenen voor Israel. Ook  is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een boekentafel zijn.

Foto: Christenen voor Israel - ds. Willem J.J. Glashouwer

Contactinformatie:
Locatie: in de Sionskerk, Rubensstraat 35
Organisator: Christenen voor Israel
Website:http://www.christenenvoorisrael.nl


Deel dit bericht met je vrienden!