Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Avondvierdaagse'
20mei

Avondvierdaagse

Van maandag 20 mei 2019 tot en met donderdag 23 mei 2019.

Vanaf maandag 20 mei tot en met donderdag 23 mei 2019 wordt voor de 48e keer de avondvierdaagse in Papendrecht georganiseerd. De organisatie is, zoals altijd in handen van Speeltuin de Zonnebloem.

Vier avonden lang kunnen jong en oud door Papendrecht lopen en genieten van de leuke routes die gemaakt zijn. Er kan zowel individueel als in groepsverband gelopen worden. Groepen kunnen inschrijven voor de 5 km. Individuele wandelaars kunnen zowel de 5 als 10 km lopen.

De start en finish is op het Marktplein. De laatste avond is de bloemhulde aan de Randweg, waar vandaan de laatste 2 kilometer naar de Markt wordt gelopen onder begeleiding van muziek.

Je kunt op woensdag 8 mei en dinsdag 14 mei 2019 van 19.00 uur tot 20.00 uur inschrijven in het gebouw van Speeltuinvereniging De Zonnebloem. Tijdens deze voorinschrijfavonden bedraagt het inschrijfgeld € 4,00 p.p.

Als je inschrijft op de eerste avond van de Avondvierdaagse bedraagt het inschrijfgeld € 4,50 p.p.

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers
Ook als je minder dan 4 avonden kunt helpen ben je van harte welkom. Helpen? Stuur dan een mail naar avondvierdaagsepapendrecht@gmail.com De organisatie neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Actuele informatie over de avondvierdaagse kunt u vinden op de facebookpagina Avondvierdaagse Papendrecht.

Contactinformatie:
Locatie: Start vanaf de Markt
Organisator: Joke Boer (Secr.) SV De Zonnebloem
Email:avondvierdaagsepapendrecht@gmail.com
Website:www.speeltuindezonnebloem.nl


Deel dit bericht met je vrienden!