dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Missieavond Zweden in Twinkeltje

Missieavond Zweden in Twinkeltje

05 juni 2019
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Vanavond organiseert Stichting Traveling Light weer een missieavond in Twinkeltje aan de Korenbloemstraat. Deze keer zijn er gasten aanwezig uit Zweden.

Stichting Traveling Light ondersteunt projecten door heel Europa, die project hebben veelal te maken met opvang en rehabilitatie van verslaafden, daklozen en prostituees.

Tijdens de missieavonden krijgen belangstellenden een kijkje achter de schermen van die projecten. Op 5 juni zijn Christian & Charlotte Alderblad te gast. Christian is de director van Teen Challenge in Zweden en werkt in Őrebro onder daklozen en verslaafden. Een aantal maanden geleden openden zij een winkeltje/koffiehuis in deze stad naar de opzet van Twinkeltje in Papendrecht. Tijdens deze missieavond zullen zij het een en ander vertellen over de hulpverlening onder daklozen en verslaafden in Zweden in het algemeen en in Őrebro in het bijzonder.

Belangstellenden zijn van harte welkom op deze inspirerende avond. Inloop met koffie en thee is vanaf 19:30 uur. De avond begint om 20:00 uur. Er zal een collecte worden gehouden voor hun werk in Zweden.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Stichting Traveling Light

Twinkeltje, Korenbloemstraat 20

www.traveling-light.nl
Deel dit bericht met je vrienden!