zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Hoopvol opvoeden met Micha de Winter

Hoopvol opvoeden met Micha de Winter

05 juni 2019
Van 19:30 uur tot en met 22:00 uur

Opvoeden doen we samen, maar wat voor omgeving hebben kinderen (en opvoeders) nodig om zich te ontwikkelen tot een goed persoon of burger? Hoe bieden we kinderen meer ruimte om te praten over identiteit en burgerschap?

Op woensdagavond 5 juni 2019 denken we samen met Micha de Winter na over dit vraagstuk.  Micha de Winter is hoogleraar in de pedagogiek en bekend van televisieprogramma’s als Nieuwsuur en Jinek. Hij publiceerde o.a. ‘Verbeter de wereld, begin bij de opvoeding’ en leert ons dat het bieden van hoop en perspectief aan kinderen de persoonlijke ontwikkeling positief beïnvloedt.

Graag nodigen wij u uit voor een inspirerende avond! We willen onszelf uitdagen om te ontdekken hoe wij in deze tijd hoop kunnen bieden aan onze kinderen. De avond start om 19.30 uur en vindt plaats op CSG De Lage Waard aan de Vijzellaan. Vooraf aanmelden is gewenst en kan bij mevrouw A. Toet via email

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

A. Toet / CSG De Lage Waard

Vijzellaan 4

a.toet@delagewaard.nl
Deel dit bericht met je vrienden!