zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Schrijfcafé

Schrijfcafé

07 juni 2019
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

Het Schrijfcafé is een moment van aandacht voor jezelf. Luisteren naar je hart & je emoties en onder woorden brengen wat er op dat moment bij jou speelt. Door het schrijven en het voorlezen kun je gebeurtenissen en situaties in je leven verwerken. Het creatieve, intuïtieve schrijven leidt tot bezinning en reflectie.

Tijdens deze ontspannen middag help ik je op weg met diverse simpele schrijfoefeningen. Maak je geen zorgen... je pen rolt vanzelf. Je hart zal spreken. Naast het schrijven zit de kracht van het Schrijfcafé ook in het voorlezen van het geschreven werk. Met schrijven kruip je naar binnen om te verwoorden wat er gehoord wil worden. Met het hardop voorlezen aan anderen komen de reflectie en bezinning tot leven. Het wordt echt en de kwetsbaarheid kan je raken. En dat is helemaal oké en wordt in liefde gedragen. Delen is helen!

Schrijfervaring is niet nodig, de teksten worden niet beoordeeld. Alles is goed zoals het is. De bijeenkomst begint om 14:00 uur (inloop 13:45 uur) en duurt tot 16:00 uur. Deelname kost 15,- euro incl. 2 consumpties (koffie of thee), gepast en contant te betalen op de middag zelf. Aanmelden kan door een email te sturen.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Parkeren kan bij het kerkje achter de Oude School. Vanaf hier loop je de dijk op en vind je Lokaal 76 meteen aan je rechterhand.

Je neemt zelf pen en papier mee.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Sanshine Schrijft

Lokaal 76, Westeind 78

sandra@sanshineschrijft.nl www.sanshineschrijft.nl
Deel dit bericht met je vrienden!