zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Mozes de musical

Mozes de musical

07 juni 2019
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Het verhaal van Mozes is een oerverhaal
Een oerverhaal over een leider die geen leider wil zijn, geen vertrouwen in zichzelf heeft. Een man met een dubbele loyaliteit: opgegroeid aan het Egyptische hof maar ook kind van het volk van Israël. Uiteindelijk overwint Mozes zichzelf, neemt hij stelling tegen het beleid van de Egyptische farao en leidt zijn volk uit de slavernij. Een volk dat het vertrouwen verliest in de woestijn en ‘een tastbare god wil zoals de Egyptenaren’. Uiteindelijk gaat Mozes ook de confrontatie aan met zijn volk, houdt hij ze een spiegel voor: “Als je gelooft, leer je vertrouwen. Op God, op elkaar en op jezelf.”

In deze Papendrechtse productie is een samenwerking tussen professionals en amateurs. De productie is een initiatief van de Morgenster en is een bewerking van de musical van ‘Gerard en Gerard’ producties. In de musical zijn enkele popnummers verweven van o.a. Oasis en Toto.

Regie: Yara van Engelen
Live band onder leiding van Gerben Lodder
Zang onder leiding van Christel de Bruijn
Techniek: Marijn van Engelen.

Kaarten van Euro 7,50 pst. zijn te bestellen bij Theater de Willem

Info

Organisator:

Adres:

Website:

de Morgenster

Theater de Willem, Van der Palmstraat 4

www.theaterdewillem.nl
Deel dit bericht met je vrienden!