zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Hollands Glorie concert Excelsior

Hollands Glorie concert Excelsior

15 juni 2019
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag staat het Orkest van Excelsior, onder leiding van Ruud Welle, opnieuw in het voor haar vertrouwde Theater de Willem. Deze keer met “Hollands Glorie”, een muziekspektakel boordevol muziek van Hollandse bodem.

Hoewel Excelsior bekend staat om haar uiteenlopende samenwerkingen met artiesten hebben ze het deze keer wel heel bont gemaakt. Op 15 juni zal een ware line-up aan artiesten zijn opwachting maken om samen met het orkest op te treden. De line-up bestaat uit Sieneke (o.a. bekend van haar deelname aan het Songfestival), Roman van der Werff (musicalster), Chris Grem (Leadzanger van Het Groot Niet te Vermijden) en trio ‘Naar de Haaien’ (het meest muzikale trio van Rotterdam).

Het beloofd een fantastische en afwisselende avond te worden.
Kaarten kosten € 17,50 en zijn verkrijgbaar via de online ticketshop of aan de kassa van Theater de Willem.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Excelsior Papendrecht

Theater de Willem, Van der Palmstraat 4

info@excelsiorpapendrecht.nl www.excelsiorpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!