zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

1 voor 1 dienst - We zijn de weg kwijt

1 voor 1 dienst - We zijn de weg kwijt

16 juni 2019
Van 12:59 uur tot en met 14:30 uur

De ‘Eén voor één dienst’ is bedoeld voor een ieder die meer wil weten over God. Kom gerust eens vrijblijvend kijken! Vandaag  spreekt Anita Stigter over het thema: “We zijn de weg kwijt”. Het tienerkoor Forever verleent ook haar medewerking aan de dienst.

Waarin verschilt een ‘Eén voor één dienst’ van een gewone kerkdienst?
De sprekers in de ‘Eén voor één diensten’ zijn gemeenteleden (mannen en vrouwen), missionaire werkers of theologiestudenten. De indeling van de diensten is wisselend van opzet. Naast een toespraak is er ook een creatieve bijdrage, bijvoorbeeld in de vorm van een sketch, diapresentatie of luisterlied. Er worden moderne liederen gezongen, begeleid door een muziekgroep of band.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

De Elimkerk

P.C. Hooftlaan 178

615 28 87

www.elimkerk.nl
Deel dit bericht met je vrienden!