dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Kinderschrijfherberg

Kinderschrijfherberg

22 juni 2019
Van 10:30 uur tot en met 13:00 uur

Heb je iedere dag wel een idee voor een nieuw boek, gedicht of songtekst? Kom dan naar de Kinderschrijfherberg. We laten je kennismaken met verschillende genres, helpen je je verhaal op papier te zetten en geven je tips voor de perfecte tekst.

Ervaar zelf hoe leuk schrijven is tijdens deze gratis inloopochtend vol tips van een echte schrijfster. Gedichten, verhalen... wie weet verschijnt jouw creatie wel in de nieuwe bundel van de Kinderschrijfherberg! Schrijf je mee?

Vandaag is er de Inloopworkshop 'Ontdek de schrijver in jou'

Meer informatie op de website

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Papendrecht

Veerweg 135

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!