dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

De Nationale Zwem4daagse

De Nationale Zwem4daagse

24 juni 2019
Van maandag 24 juni 2019 tot en met donderdag 27 juni 2019
Van 19:00 uur tot en met 21:00 uur

Van maandag 24 t/m donderdag 27 juni 2019 wordt in het buitenbad van Sportcentrum Papendrecht de Nationale Zwem4daagse gehouden. Vier avonden lang kan er gestart worden tussen 19.00 en 20.00 uur en zwemmen de deelnemers de door hen gekozen afstand.

De formule van de Zwem4daagse is eenvoudig. Iedere deelnemer zwemt dagelijks 200 of 400 meter. Deze sportieve prestatie wordt voor alle deelnemers beloond met een medaille.

Inschrijven kan door een inschrijfformulier op te halen in het zwembad, maar je kunt deze ook downloaden op de website van Zwemvereniging de Geul downloaden. De kosten zijn € 5,00. Vergeet het geld niet bij het inschrijfformulier te sluiten en in te leveren bij het loket van het zwembad. Deelnemers kunnen hun deelnemerskaart op 24 juni vanaf 17.00 uur direct afhalen in de hal van het zwembad.

(Indien je op het laatste moment toch nog besluit om mee te doen, kan er op 24 juni van 17.00 tot 19.45 uur alsnog ingeschreven worden voor de zwem4daagse.)

Voor alle duidelijkheid: alleen deelnemers die in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma A mogen meedoen met de zwem4daagse.

Dit jaar gaat het om een speciale editie. De zwemvierdaagse wordt namelijk  voor de 50ste keer georganiseerd. Deze gelegenheid zal gevierd worden door middel van spelletjes, een speciale gast die de opening doet en ook is er een leuke afsluiting!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Zwemvereniging de Geul

Sportcentrum Papendrecht, Burgemeester Keijzerweg 110

www.zvdegeul.nl
Deel dit bericht met je vrienden!