Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'De Suppord Skills Week (12-21 jaar)'
30jul 2019

De Suppord Skills Week (12-21 jaar)

Van dinsdag 30 juli 2019 tot en met vrijdag 2 augustus 2019, van 14:00 tot 21:30 uur.

De Suppord Skills Week. Maak gratis kennis met gave activiteiten.

  • Beats maken kennismakingles: Tijdens de les beats maken leer je de basisvaardigheden van het programma FL Studio. Dit is een software programma waar bekende Dj's hun tracks en beats maken. Dit kunnen dance beats maken maar ook hiphop beats enz. Een eigen laptop is handig maar nietnoodzakelijk.
  • Kickboks kennismaking les: Wil jij op je eigen niveau en kunnen een keer meedoen met kickboksen? Pak dan nu je kans en kijk of dit een sport voor jou is. Je hoeft bang te zijn dat je het niet bijhoudt, want er wordt rekening gehouden met wat jij kan. Superleuk om een keer mee te doen.
  • Studio Opname: Heb jij altijd al een keer een liedje willen inzingen of een rap willen opnemen. Nu kan dat in een professionele muziekstudio. Bij Suppord hebben we deze studio namelijk. Tijdens de skillsweek kan je het een keer gewoon doen.
  • DJ'en kennismakingles: Altijd al eens willen ontdekken of DJ'en iets voor jou is. Op onze DJ set leer je de basis van het DJ'en. Het beatmixen en hoe de techniek werkt. Dit leer je van een ervaren DJ.
  • Photoshop kennismaking les: Wil jij ook een keer leren hoe je foto's kan bewerken via photoshop? Doe dan mee met deze les. Van een ervaren grafisch ontwerper (die covers maakt voor bekende artiesten) leer je om te gaan met het programma photoshop. Een eigen laptop is handig maar niet noodzakelijk.
  • Sport bootcamp les: Wil jij op je eigen niveau lekker sportief bezig zijn? Pak dan nu je kans. Tijdens de bootcamp les gaan we diverse sportieve oefeningen doen zodat je lekker fit wordt. Je hoeft bang te zijn dat je het niet bijhoudt want er wordt rekening gehouden met wat jij kan.

Deelname is gratis. Aanmelden via C.Nandoe@papendrecht.nl

Cruyff Court: Elke woensdag- en donderdagavond in de maanden Juni en Juli worden er toernooien georganiseerd op het Cruyff Court. Je hoeft je hier niet voor op te geven. Je kan op locatie gewoon meedoen. Let op: dit is uiteraard op het Cruyff Court aan de Oostkil!

Contactinformatie:
Locatie: Boeieraak 1
Organisator: Suppord Papendrecht
Telefoonnummer: 06-36002932
Website:suppord.nl


Deel dit bericht met je vrienden!