Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Bijeenkomst over leefomstandigheden Papendrechtse senioren (VOL)

Bijeenkomst over leefomstandigheden Papendrechtse senioren (VOL)

07 augustus 2019
Van 17:00 uur tot en met 19:00 uur

Let op: Deze bijeenkomst is vol. Er kan niet meer worden aangemeld!

De gemeente Papendrecht wil graag weten of ouderen fijn wonen in Papendrecht en wat er eventueel voor hen verbeterd kan worden De gemeente nodigt Papendrechtse senioren uit voor deze bijeenkomst waar we bespreken hoe we de leefsituatie van oudere inwoners kunnen verbeteren. Gemeente Papendrecht hoort graag wat uw ervaringen zijn, hoe de ondersteuning aangepast en verbeterd kan worden en wat u vooral ook graag zelf wilt blijven doen.

De bijeenkomst is onderdeel van het project 'Senioren Sterker Maken, fysiek en sociaal'. Het begint om 17.00 uur met een kop soep en broodjes, daarna volgen twee gespreksrondes. Naar verwachting duurt het tot circa 19.00 uur.

In het gemeentehuis gaat u twee trappen op of met de lift naar etage 1. In de ruimte waar u dan komt, staan meerdere tafels. We praten in kleine groepjes (4 tot 6 personen per tafel) met in elke groep een gespreksleider.

Aanmelden kan tot 5 augustus
Wilt u bij de bijeenkomst aanwezig zijn? Dan verzoeken wij u dit uiterlijk 5 augustus door te geven aan de heer R. Kok, via tel. 078-7706305 of een mailtje naar: r.kok@papendrecht.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente Papendrecht

in het gemeentehuis aan de Markt

Deel dit bericht met je vrienden!