Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Actief in de Wijk

Actief in de Wijk

28 augustus 2019
Van 12:30 uur tot en met 15:30 uur

Op woensdagmiddag 28 augustus – 12.30 – 15.30 uur- organiseren de gemeente en Albert Heijn Papendrecht, een leuke middag voor senioren in Park Wilgendonk.
Het is alweer de derde keer dat deze middag in de Wilgendonk wordt georganiseerd. Net als voorgaande jaren is er live muziek. Dit keer zingt de Dordtse zanger Maarten Teekens leuke liedjes uit de 60er jaren en natuurlijk ook verzoeknummers.
Mensen die graag creatief bezig zijn, kunnen schilderen of boetseren. De buurtagenten zijn aanwezig om te vertellen over allerlei veiligheidszaken, waaronder babbeltrucs. Bewoners kunnen zich inschrijven bij het digitale dorpsplein PuurPapendrecht, of daar gewoon eens op kijken.
Op het terrasje worden de gasten verwend door de medewerkers van Albert Heijn met heerlijke hapjes en drankjes, zij kunnen met plaatsgenoten in gesprek, het buurtspel spelen of luisteren naar de gezellige muziek.
U bent van harte welkom.

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente en Albert Heijn

Park Wilgendonk

Deel dit bericht met je vrienden!