woensdag 16 juni 2021

Alles over Papendrecht

Inloopdag Odensehuis Papendrecht

Inloopdag Odensehuis Papendrecht

02 september 2019
Van maandag 02 september 2019 tot en met maandag 02 september 2019
Van 10:00 uur tot en met 15:00 uur

Een Odensehuis is een laagdrempelig inloophuis voor mensen met (beginnende) dementie, mantelzorgers, en hun familie- en vriendenkring. Er is ruimte voor ontmoeting, ondersteuning, activiteiten en advies.

Het is een veilige plek naast hun eigen woonomgeving waar ze zich thuis kunnen voelen, waar respect is en waar je vooral jezelf kunt zijn. Voor mensen met dementie is het belangrijk om onder de mensen te blijven en je sociale leven actief te houden met activiteiten die ertoe doen.

Mensen met geheugenklachten en dementie bepalen zelf (ondersteund door hun mantelzorger) hoe vaak ze willen komen, op welk moment en wat ze willen doen. Zij hebben hierbij zelf de regie en keuzevrijheid. Dit geldt ook voor mantelzorgers en andere naasten. Niets hoeft, alles kan. In die zin is het Odensehuis een ‘vrijplaats’ waar veel mogelijk is. Een diagnose of indicatie is niet nodig om mee te doen.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Odensehuis Papendrecht

P.S. Gerbrandystraat 31

www.odensehuispapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!