woensdag 16 juni 2021

Alles over Papendrecht

Proefles Mu­ziek voor kleine kin­de­ren

Proefles Mu­ziek voor kleine kin­de­ren

13 september 2019
Van vrijdag 13 september 2019 tot en met vrijdag 13 september 2019
Van 09:00 uur tot en met 10:00 uur

Zingen is erg leuk én leerzaam voor een baby of peuter. Muzikale ervaring stimuleert onder andere het spraakvermogen en draagt bij aan de totale ontwikkeling van jouw kleintje. Ontdek het tijdens verschillende muzikale activiteiten.

Kennismaking met muziek
Open proefles voor baby's, dreumessen, peuters en hun (groot)ouders. Introductie op de cursussen die van start gaan in de bibliotheek in samenwerking met professionele docenten van ToBe. Laat je (klein)kind kennismaken met muziek en verschillende instrumenten en ervaar hoe leuk het is om dit samen te doen.

Aanmelden voor deze muzikale ochtend is niet nodig.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Papendrecht

Veerweg 135

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!