dinsdag 15 juni 2021

Alles over Papendrecht

Start Mu­ziek voor Dreu­me­sen (10 lessen)

Start Mu­ziek voor Dreu­me­sen (10 lessen)

18 september 2019
Van woensdag 18 september 2019 tot en met woensdag 18 september 2019
Van 09:30 uur tot en met 10:15 uur

Deze cursus van ToBe duurt van 10 lessen is voor kinderen van 1 jaar samen met een (groot)ouder en vindt plaats in de Bibliotheek. Zingen is voor een baby of peuter erg leuk en leerzaam!

Zingen draagt bij aan de ontwikkeling van je kind! Deze muzikale ervaring stimuleert onder andere het spraakvermogen. Tijdens de cursus zingen we oude en nieuwe liedjes. Ook maken we gebruik van eenvoudige instrumenten, dat is een nieuwe ervaring voor kinderen en het bevordert de fijne motoriek. In de lessen kunnen alle ouders en kinderen bewegen op muziek; het ritme gevoel is bij de allerkleinsten al aanwezig. Je ontvangt wekelijks het nieuwe lesmateriaal op papier. Er is plaats voor minimaal 7 en maximaal 10 kinderen (exclusief (groot)ouders).

Stichting ToBe
ToBe cultuurcentrum is onderdeel van Stichting voor Cultuureducatie Zuid-Holland-Zuid. ToBe is actief in Dordrecht, Papendrecht en Ridderkerk. Stichting voor Cultuureducatie Zuid-Holland-Zuid is een middelgrote publieke, culturele onderneming in Zuid-Holland-Zuid. Het Energiehuis in Dordrecht is onze hoofdlocatie.We richten ons op cultuureducatie in de gemeenten Dordrecht, Ridderkerk, Papendrecht en in de overige Drechtsteden. Dit doen wij in de Vrije Tijd (ToBe cultuurcentrum, Muziekschool Ridderkerk en Popcentrale) en in het Onderwijs (Servicebureau Onderwijs&Cultuur).

Kosten € 72,50 (voor 10 lessen) aan melden via de website

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Papendrecht/ ToBe

Veerweg 135

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!