woensdag 16 juni 2021

Alles over Papendrecht

Start Mu­ziek voor Peuters (10 lessen)

Start Mu­ziek voor Peuters (10 lessen)

18 september 2019
Van woensdag 18 september 2019 tot en met woensdag 18 september 2019
Van 10:15 uur tot en met 11:00 uur

Deze cursus van ToBe duurt 10 weken en is voor kinderen van 2 of 3 jaar samen met een (groot)ouder en vindt plaats in de Bibliotheek. Samen met je kind muziek maken is leuk, leerzaam en schept een speciale band!

Wil je graag samen zingen met je kind, maar ken je weinig geschikte liedjes en versjes? Je leert ze in deze cursus. Thuis kun je hiermee verder gaan, bijvoorbeeld voordat je kind naar bed gaat. Ook andere aspecten van muziek komen in deze cursus aan bod. Zo maken we gebruik van kinder-muziekinstrumenten en ga je ook bewegen op de muziek. Je ontvangt wekelijks het nieuwe lesmateriaal op papier. Er is plaats voor minimaal 7 en maximaal 12 kinderen (exclusief (groot)ouders).

Stichting ToBe
ToBe cultuurcentrum is onderdeel van Stichting voor Cultuureducatie Zuid-Holland-Zuid. ToBe is actief in Dordrecht, Papendrecht en Ridderkerk. Stichting voor Cultuureducatie Zuid-Holland-Zuid is een middelgrote publieke, culturele onderneming in Zuid-Holland-Zuid. Het Energiehuis in Dordrecht is onze hoofdlocatie.We richten ons op cultuureducatie in de gemeenten Dordrecht, Ridderkerk, Papendrecht en in de overige Drechtsteden. Dit doen wij in de Vrije Tijd (ToBe cultuurcentrum, Muziekschool Ridderkerk en Popcentrale) en in het Onderwijs (Servicebureau Onderwijs&Cultuur).

Kosten € 72,50 (voor 10 lessen) aan melden via de website

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Papendrecht/ ToBe

Veerweg 135

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!