woensdag 16 juni 2021

Alles over Papendrecht

Aftrap Baby Drive-in

Aftrap Baby Drive-in

27 september 2019
Van vrijdag 27 september 2019 tot en met vrijdag 27 september 2019
Van 09:30 uur tot en met 10:15 uur

Het leukste ontdekmoment met je baby op schoot
Bij de Baby Drive-in zijn alle kinderen van 0 t/m 2 jaar welkom met hun (groot)ouders én de kinderwagen. We ontdekken de leukste nieuwe boekjes en stimuleren taalontwikkeling door middel van spel, muziek en tijdens de dagelijkste dingen. En dat allemaal knus op schoot.

Regelmatig sluit er een speciale gast aan, om extra informatie over de ontwikkeling van jouw kindje te geven. Zo ook tijdens de eerste editie van de Baby Drive-in met het thema voorlezen. Kom naar de gratis feestelijke opening op 27 september van 09.30 tot 10.15 uur in Bibliotheek Papendrecht. Vier jij dit feestje met ons mee? Natuurlijk is er taart en wat lekkers voor je baby! Ook ligt er een cadeautje voor je klaar als verrassing, spannend! Aanmelden is niet nodig.

Alles mag
Rondkruipen, eten & drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en kinderwagens parkeren, het is allemaal toegestaan bij de Baby Drive-in. Kom langs, ontmoet andere (groot)ouders en laat je verrassen door het aanbod en interessante gasten.

Waarom voorlezen aan baby’s?
Hoe eerder kinderen in aanraking komen met boeken en voorlezen, hoe beter. Zo zijn er verschillende babyboekjes die aansluiten bij de leesontwikkeling van baby en dreumes. Denk hierbij aan boekjes voor taalontwikkeling, meertalig opvoeden, voeding en opvoeding. Of boekjes met taalspelletjes en versjes. Dit is heel leerzaam. Zo blijkt uit onderzoek dat voorlezen de taal en spraakontwikkeling van je kind stimuleert en de concentratie verhoogt. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft.

Vanuit deze gedachte is BoekStart ontstaan: een programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar én hun ouders van boeken laat genieten. Met verschillende activiteiten in de bibliotheek en op bijvoorbeeld kinderdagverblijven wil De Bibliotheek AanZet het (voor)leesplezier stimuleren en op peil houden. De Baby Drive-In is één van deze leerzame activiteiten.

Praktische informatie
Wat:  Aftrap Baby Drive-in in Bibliotheek Papendrecht
Wanneer: Vrijdag 27 september
Waar:  Bibliotheek Papendrecht
Voor wie: 0-2 jaar met (groot)ouders

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Papendrecht

Veerweg 135

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!