woensdag 16 juni 2021

Alles over Papendrecht

Boeken- en rommelmarkt Excelsior

Boeken- en rommelmarkt Excelsior

28 september 2019
Van zaterdag 28 september 2019 tot en met zaterdag 28 september 2019
Van 10:00 uur tot en met 15:00 uur

Vandaag zal Muziekvereniging Excelsior Papendrechts de jaarlijkse boeken- en rommelmarkt houden. Gedurende het afgelopen jaar zijn er veel spullen ingezameld, die op de rommelmarkt te koop worden aangeboden. De spullen worden gesorteerd, zodat kramen ingericht zullen zijn voor o.a. speelgoed, antiek, elektrische apparatuur en kleding. Bezoekers kunnen daardoor gericht zoeken of juist naar hartelust snuffelen tussen de overige spullen op het plein.

Bij het ‘Rad van Avontuur’ zijn bij elke ronde vele prijzen te winnen en natuurlijk komen veel bezoekers voor de gezelligheid, waar de rommelmarkt sinds eind 70-er jaren mede om bekend staat want ook op het terras is het met een bakje koffie goed toeven. Excelsior is blij met de vele mooie prijzen voor het ‘Rad van Avontuur’, beschikbaar gesteld door het MKB in en rondom Papendrecht. De opbrengst van de dag komt ten goede aan de verenigingskas, waaruit o.a. opleidingen, instrumenten en concerten worden bekostigd.

De rommelmarkt zal plaatsvinden op het plein bij het verenigingsgebouw langs de Jacob Catslaan in Papendrecht. De boekenmarkt (ook platen/CD’s) is in het verenigingsgebouw. De verkoop is van exact 10.00 uur tot 15.00 uur.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op de website.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Muziekvereniging Excelsior

Rembrandtlaan 206

info@excelsiorpapendrecht.nl www.excelsiorpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!