zaterdag 8 augustus 2020

Alles over Papendrecht

BBrothers kiss the Frog in theater de Willem

02 november 2019
Van 20:15 uur tot en met 00:00 uur

Zaterdag 2 november treedt het gezelschap BBrothers kiss the Frog op in theater de Willem. Maar liefst 11 mannen en vrouwen gaan schuil achter deze naam. Begin 2019 vond er een tribute plaats in Bibelot (Dordrecht). De heren van the BBrothers  wilden hiermee de muziek van de nederlandse funkband the Frog opnieuw onder de aandacht brengen. Begin jaren 80 was deze band wereldberoemd in Rotterdam en omstreken en een voorbeeld voor een hele generatie muzikanten (uit onze regio). De gebroeders de Boer en van der Burgh (the BBrothers) kregen bij deze tribute ondersteuning uit de Frog-gelederen (verschillende oud-Frog-leden deden vervolgens mee aan de tribute). Het concert was een succes……vandaar dat er snel besloten werd om hier een vervolg aan te geven.

BBrothers kiss the Frog trad vervolgens deze zomer op tijdens Big Rivers (Dordrecht) en gaat nu het theater in!
Speciaal voor dit concert komt de band met ‘nieuw’ materiaal (uit het Frog-repertoire) en zijn andere songs aangepast voor het theater. Verder zal RTV Papendrecht voor de omlijsting zorgen met de uitzending van het radio-programma ‘Back tot the Roots’ vanuit de foyer (interviews met Frog-leden, de live uitzending van het concert en een fijne afterparty tot slot). Verder zijn de Frog-albums (gesigneerd) te koop en is er een meet&greet na afloop.

Kortom; een heerlijk avondje voor alle Frog-lovers uit de regio (en ver daarbuiten!). Kaarten kosten € 17,50 per stuk en zijn verkrijgbaar via www.theaterdewillem.nl

Foto: Faysal Boudihi

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Theater de Willem

Van der Palmstraat 4

reserveren@theaterdewillem.nl www.theaterdewillem.nl
Deel dit bericht met je vrienden!