maandag 10 augustus 2020

Alles over Papendrecht

Waardering- en verwenweek Mantelzorgers

09 november 2019
Van zaterdag 09 november 2019 tot en met zaterdag 16 november 2019


Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde voor de Papendrechtse samenleving. Zonder mantelzorgers zoals u, zou Papendrecht er anders uitzien. U maakt het leven van een ander mooier, door in uw vrije tijd zorg, praktische hulp en emotionele steun te bieden aan een naaste. De tijd en energie die u hierin steekt, gaat aan de gemeente Papendrecht niet onopgemerkt voorbij.

De gemeente wil u bedanken voor uw inzet door in samenwerking met Sterk Papendrecht en enkele organisaties een verwenweek voor mantelzorgers te organiseren en de mantelzorgwaardering uit te reiken.

Aanvragen mantelzorgwaardering
Ook dit jaar krijgt u de waardering in de vorm van een VVV-bon t.w.v. € 40,00. U kunt zich hiervoor aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen. U krijgt de VVV-bon dan per post toegestuurd. Indien u op 9 november bij de lunch in het Apollo Hotel aanwezig bent (zie flyer), krijgt u de VVV-bon daar uitgereikt.

Verwenweek 9 t/m 16 november
Sterk Papendrecht heeft in opdracht van de gemeente en in samenwerking met verschillende organisaties en bedrijven in Papendrecht de ‘Mantelzorg Verwenweek’ georganiseerd. Van 9 tot en met 16 november kunt u als mantelzorger gratis deelnemen aan allerlei leuke activiteiten.

De verwenweek gaat officieel van start met een lunch bij het Apollo hotel. Van 12.30 tot 14.00 uur kunt hier genieten van allerlei lekkernijen. Let op! Voor de lunch dient u zich aan te melden. Dit geldt ook voor enkele andere activiteiten. Voor meer informatie over de waardering en de verwenweek kunt u een kijkje nemen op: www.sterkpapendrecht.nl/mantelzorgwaardering2019.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het aanmelden? Neemt u dan contact op met Sterk Papendrecht via mantelzorg@sterkpapendrecht.nl of bel 078 615 47 41.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Sterk papendrecht

Divers, zie de website

078 615 47 41

mantelzorg@sterkpapendrecht.nl www.sterkpapendrecht.nl/mantelzorgwaardering2019
Deel dit bericht met je vrienden!