zaterdag 8 augustus 2020

Alles over Papendrecht

Bemoedigingsdienst: De beloften van God

10 november 2019
Van 19:00 uur tot en met 20:00 uur

De Vrije Baptisten Gemeente nodigt u van harte uit voor een Bemoedigingsdienst. Dit is een dienst van een uur, waarin bemoediging centraal staat. Veel zingen, soms een overdenking, iets interactiefs, een filmpje of getuigenissen... het kan allemaal voorbij komen.

Vandaag is het thema "De beloften van God!"
Wist u dat er meer dan 3000 beloften van God in de Bijbel staan? U gaat hier meer over horen vandaag. Het zingen is o.l.v. onze eigen Bappenband en we luisteren naar een korte overdenking van Arie van der Meijden.

Van harte welkom en neem gezellig iemand mee! De zaal is open om 18:45 uur. Er is geen kinderoppas.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Vrije Baptisten Gemeente

Poldermolen 7

info@baptistenpapendrecht.nl www.baptistenpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!