dinsdag 18 mei 2021

Alles over Papendrecht

Jeugddienst Actie-Reactie met Coen Nuijten

10 november 2019
Van zondag 10 november 2019 tot en met zondag 10 november 2019
Van 17:00 uur tot en met 00:00 uur

De jeugd aanspreken met de radicale boodschap van het evangelie. Maar dan gebracht met humor en energie. Dat is het doel van de bekende jongeren spreker Coen Nuijten. Net als vorig jaar komt hij ook dit jaar weer in de jeugddienst in de Elimkerk.

Coen Nuijten is onder andere bekend van Opwekking, optredens tijdens New Wine en de reveilweken. Hij weet als geen ander de jeugd aan te spreken met zijn energieke persoonlijkheid en eerlijke boodschap.

Dat laatste bleek wel uit de dienst waar hij vorig jaar ook sprak. Veel jongeren gaven aan dat het een goede dienst was, waarbij ze vaak geboeid hebben geluisterd. Zelfs de jongste bezoekers waren geïnteresseerd. Voor deze dienst belooft dat weer veel goeds. Hij zal het hebben over Actie-Reactie. Wat dat precies inhoud is nog een verrassing.

De muziek zal verzorgd worden door de band Creative, ook bij veel jongeren in Papendrecht bekend.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Elimkerk

P.C. Hooftlaan 178

www.elimkerk.nl
Deel dit bericht met je vrienden!