maandag 10 augustus 2020

Alles over Papendrecht

Het Groot Papendrechts Dictee

13 november 2019
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Voor de veertiende keer op rij organiseert de sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht (CRP) het Groot Papendrechts Dictee. Dit vindt plaats op woensdag 13 november in zalencentrum De Palm.

Het Dictee wordt dit jaar geschreven door drievoudig winnaar Randy van Halen. Net als in de voorgaande jaren, kunnen personen meedoen die wonen in één van de Drechtsteden of in de Alblasserwaard. Er is één categorie: zestien jaar en ouder. Er valt een eerste, tweede en derde prijs, respectievelijk een VVV-bon van 40, 30 en 20 euro te verdienen. De zaal is met zestig deelnemers vol. En is vol is helaas echt vol.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Wendy van der Hoeven, secretaris van de Stichting Culturele Raad Papendrecht. Zij is van maandag t/m donderdag tot 15.00 uur telefonisch te bereiken op tel. 078-7706308. U kunt ook een e-mail sturen aan w.vdhoeven@papendrecht.nl. Na aanmelding krijgt u een bevestiging toegestuurd.

De toegang/deelname is geheel gratis en bovendien krijgt elke deelnemer twee consumptiebonnen voor koffie, thee of frisdrank. Ook als toeschouwer bent u van harte welkom. De zaal in De Palm gaat open om 19.30 uur. Het dictee wordt opgelezen vanaf 20.00 uur.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Sectie Letteren van de St. Culturele Raad Papendrecht

Zalencentrum De Palm, Van der Palmstraat 3

www.cultureleraadpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!