zaterdag 8 augustus 2020

Alles over Papendrecht

Zangavond met Glorieklokken en Johannes de Heer

14 november 2019
Van 19:30 uur tot en met 20:30 uur

Evangelische Gemeente "de Schuilplaats" houdt vandaag een zangavond. Er worden liederen gezongen uit de gecombineerde zangbundel Glorieklokken - Johannes de Heer.

In dit liedboek staan veel mooie nummers met herkenbare melodieën. Tegenwoordig wordt in kerken niet veel meer uit de bundel gezongen. Evangelische Gemeente "de Schuilplaats" houdt daarom een speciale zangavond, die begint om 19.30 uur en duurt tot 20.30 uur. Daarna is er koffie en thee met iets lekkers erbij. U bent van harte welkom.


Johannes de Heer
Johannes de Heer (Rotterdam, 1866) was een bekende Nederlandse evangelist, die aan de wieg stond van de NCRV. Hij was vaak te horen op de radio, onder meer in een liederenuur. Hij zong hierin liederen en begeleidde zichzelf op het harmonium. De gezangen werden later verzameld in de naar hem genoemde Johan de Heer-bundel. Deze werd later met de Glorieklokken-liederen gecombineerd uitgegeven.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Evangelische Gemeente De Schuilplaats

Gebouw De Schuilplaats aan de Schooldwarsstraat 50

615 99 73

www.schuilplaatspapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!