vrijdag 27 november 2020

Alles over Papendrecht

Concert Les Chantres 'True Colours' m.m.v projectkinderkoor

15 november 2019
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Een kleurrijk concert van Les Chantres, waarin de bijbelse kleurbetekenissen worden uitgewerkt in de liederen. Net als het vorige 'kleine' concert, is ook dit concert met de eigen solisten van Les Chantres.

Een leuke aanvulling dit keer is het project kinderkoor. Vanaf mei kunnen kinderen vanaf 7 jaar worden ingeschreven voor dit koor dat vanaf september iedere woensdagavond van 18.45 tot 19.30 uur gaat repeteren. Mocht je een kind hebben of kennen dat houdt van zingen, geef hem of haar dan op via Jolanda van Blijderveen of Christel de Bruijn

Toegang Euro 7,50 p.p. en kinderen Euro 5,- p.p.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Les Chantres

Bethlehemkerk, van der Palmstraat 1

www.leschantres.com
Deel dit bericht met je vrienden!