zaterdag 8 augustus 2020

Alles over Papendrecht

Benefietconcert 'Samenloop voor Hoop'

17 november 2019
Van 14:30 uur tot en met 17:00 uur

KWF Kankerbestrijding organiseert voor de 3e keer de SamenLoop voor Hoop in Papendrecht. Deze vindt plaats op 15 en 16 mei 2020 op de Markt. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven.
Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is.

De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat.
Door middel van acties, zoals dit concert, wordt zoveel mogelijk geld opgehaald voor kankeronderzoek.

Theater de Willem sponsort dit concert waar aan iedereen geheel belangeloos zijn of haar medewerking verleent. Presentator Robert Snel, drie koren uit de regio: de Smarties, United By Music, popkoor Prestige Dordrecht en twee solisten: Gaby Barneveld en Hans Ardon zorgen voor een gezellig programma waarvan de opbrengst geheel naar het KWF gaat. Kom je ook een heerlijke middag vol muziek en saamhorigheid beleven? Dan draag je tegelijkertijd een steentje bij voor het goede doel!

Kaarten van € 12,50 pst. zijn te koop via theater de Willem. De middag begint om 14:30 uur. De zaal gaat open om 14:00 uur.

Meer informatie over de SamenLoop kun je vinden op samenloopvoorhoop.nl/papendrecht.nl of spreek de commissieleden aan die tijdens dit benefietconcert ook aanwezig zullen zijn.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Samenloop voor Hoop Papendrecht

Theater de Willem, Van der Palmstraat 4

www.samenloopvoorhoop.nl/papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!