maandag 10 augustus 2020

Alles over Papendrecht

Lekker Drechtsteden 5 gangen menu

23 november 2019
Van 18:30 uur tot en met 23:30 uur

Dat ze in de Drechtsteden lekker culinair aan de weg timmeren kunnen we niet onder onze gedekte tafels en stoelen steken. Wij presenteren u:

  • Arjan Kuipers van restaurant De Ertepeller in Papendrecht
  • meesterkok Ad Janssen van Bellevue Groothoofd Hotel Culinair in Dordrecht en
  • Marcel Hayes van restaurant Le Barrage in Alblasserdam.

Voor 1 keer verschijnen zij, gezamenlijk ten tonele voor een huzarenstukje op zaterdag 23 november 2019 met een 5 gangen diner. Deze chefs scharen zich bij de 500 beste keukens van Nederland volgens het blad ‘Lekker’. Daarnaast hebben deze mannen hun sporen verdient in media, gidsen en ‘gewoon’ omdat ze goed kunnen koken. 

Ad Jansen, die sinds 2012 in de Drechtsteden is gevestigd met Bellevue Groothoofd Hotel Culinair, verheugd zich op deze avond. “We kunnen allemaal wel een potje koken. Met mannen als Marcel en Arjan wordt dit echt een feestje.”

Marcel Hayens: “Niks is zo mooi als gelijkgestemde chef-koks in een tent stoppen met kroonluchters, tafellinnen en een paar pannen. Nou, dat wordt dus vuurwerk.”

Arjan Kuipers: “Onze liefde voor eerlijke, duurzame en biologische producten schept een band. We zijn trots op elkaar. We willen een avond de sterren van de hemel koken en 300 gasten een topavond bezorgen.”

Zaterdag 23 november om 18:30 uur
Locatie: Markt Papendrecht (tent van de ijsbaan)
Kaarten van Euro 50,- pst. zijn te koop bij de deelnemende restaurants en Il Mercato
Online via www.lebarrage.nl

Deel dit bericht met je vrienden!