maandag 10 augustus 2020

Alles over Papendrecht

Lezing door Bert Wagendorp

26 november 2019
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

In de tent van de ijsbaan op de Markt: de tweede editie van evenement Pop Up Papendrecht, ofwel PUP. Leuke activiteiten en optredens voor alle leeftijden.

Bert Wagendorp (1956) is schrijver, essayist en columnist. Hij schrijft al sinds jaar en dag voor de Volkskrant. Zijn roman Ventoux uit 2013 groeide uit tot een moderne klassieker en werd in verschillende talen vertaald. Bert Wagendorp op 26 november geeft een lezing uit en over eigen werk. De nadruk ligt op "Ferrara". "Ferrara" is het vervolg op de bestseller "Ventoux".

Bert Wagendorp zegt over zijn schrijven: "Wanneer ik begin aan een boek, heb ik geen idee waarheen het me zal voeren. Het verhaal sleept me mee en brengt me op plekken waarvan ik het bestaan niet eens vermoedde".

Bert Wagendorp zal ook vragen uit het publiek beantwoorden en boeken signeren.

De toegang is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Stichting Culturele Raad Papendrecht (CRP)

in de PUP tent op het marktplein

www.cultureleraadpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!