vrijdag 27 november 2020

Alles over Papendrecht

Open senioren badminton toernooi 16+

30 november 2019
Van 08:30 uur tot en met 17:30 uur

De Papendrechtse Badminton Club organiseert vandaag het tweede Open Senioren Toernooi in het Sportcentrum te Papendrecht. Vorig jaar werd voor het eerst een toernooi georganiseerd in verband met het 50 jarig bestaan van de club. Een daverend succes, daarom is besloten dit jaarlijks te organiseren.

In de ochtend worden de heren/damesdubbels gespeeld, in de middag staan de gemengd dubbels op het programma. Ook dit jaar verwacht PBC weer veel aanmeldingen van diverse clubs uit de regio Rotterdam en omstreken.

Er wordt niet alleen gebadmintond deze dag. De deelnemers worden in de gelegenheid gesteld loten te kopen en maken daarmee kans op mooie prijzen in de loterij. Ook KW Flex Badminton Speciaalzaak is aanwezig voor de verkoop van badmintonartikelen, racketreparatie en het geven van deskundig advies.

Interesse om mee te doen? Stuur een mail naar toernooi@papendrechtsebc.nl en het inschrijfformulier wordt u toegezonden. Aanmelden kan tot 1 november.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Papendrechtse Badminton Club

Sportcentrum Papendrecht, Burgemeester Keijzerweg 110

www.papendrechtsebc.nl
Deel dit bericht met je vrienden!