Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Lezing door Ruud Veltenaar'
03dec

Lezing door Ruud Veltenaar

Dinsdag 3 december 2019, van 20:00 uur tot 22:00 uur.

In de tent van de ijsbaan op de Markt: de tweede editie van evenement Pop Up Papendrecht, ofwel PUP. Leuke activiteiten en optredens voor alle leeftijden.

De wereld verkeert niet in een financiële of economische crisis, maar in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. Deze transitie raakt bijna iedereen en heeft grote invloed op ons leven en werk. Tijdens deze bijeenkomst verschaft Ruud Veltenaar duidelijkheid over de toekomst en biedt hij concrete hoop op een betere wereld. Ben jij klaar voor de toekomst en in staat om ook in turbulente tijden het verschil te blijven maken?

Ruud Veltenaar is filosoof, trendwatcher, TEDx spreker, bevliegeraar, buitengewoon hoogleraar en sociaal bewogen investeerder. Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact op ons leven en werk. Ruud behoort met een gemiddelde score van 9,1 tot de best beoordeelde sprekers in de markt en de inhoudelijke reacties en commenteren zijn louter positief.

Tijdens de bijeenkomst zal Ruud een helder en boeiend beeld van de toekomst schetsen en aangeven waarom we op een markeerpunt in onze geschiedenis staan. Wij beloven u een presentatie met impact en veel inspiratie waarover nog veel en lang zal worden nagepraat.

De toegang is gratis.

Contactinformatie:
Locatie: in de PUP tent op het marktplein
Organisator: Stichting Culturele Raad Papendrecht (CRP)
Website:http://www.cultureleraadpapendrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!