Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

'Wild Breien' - Show voor senioren

'Wild Breien' - Show voor senioren

03 december 2019
Van 14:30 uur tot en met 00:00 uur

"Wild Breien" is een theatervoorstelling voor senioren met grappige taferelen en bekende muziek. De voorstelling gaat over een echtpaar dat naar een 55+woning verhuist en daarom flink aan het opruimen is. Ze komen van alles tegen: een grote koffer, een oude blouse, een vishengel en vooral veel foto's. Aan ieder voorwerp kleven.

In een levendige voorstelling van 45 minuten met komische scenes wordt u meegenomen door de geschiedenis. Van de Elfstedentocht, de jaren '40 met de hongerwinter en radio Oranje tot dansavonden, de punk- en hippietijd. De voorstelling wordt omlijst door veel herkenbare muziek.

Tijdens de ‘vergeten voorwerpen quiz’ komen veel voorwerpen voorbij die nu onbekend zijn maar door senioren zonder twijfel worden herkend. Kom en geniet van deze voorstelling.

Aanvang 14.30 uur. Toegang is gratis!

Deel dit bericht met je vrienden!