Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Sinterklaasvoorstelling 'Pakjespaniek' (2-6 jaar)

Sinterklaasvoorstelling 'Pakjespaniek' (2-6 jaar)

05 december 2019
Van 15:00 uur tot en met 16:00 uur

In de tent van de ijsbaan op de Markt: de tweede editie van evenement Pop Up Papendrecht, ofwel PUP. Leuke activiteiten en optredens voor alle leeftijden.

Sinterklaas vindt dat het tijd wordt dat Piet Paniek ook eens pakjes gaat bezorgen. Pepernoten strooien kan hij als de beste, maar op de stoomboot heeft hij nog nooit meegevaren (te eng), het paard van Sinterklaas vasthouden wil hij niet (te spannend) en al helemaal niet een cadeautje door de schoorsteen gooien (te gevaarlijk).

Omdat hij toch zijn pietendiploma wil halen, heeft Sinterklaas hem de opdracht gegeven het pakje van Pien te bezorgen. Na een lange reis op de fiets, raakt hij op het laatste moment door de zenuwen het pakje kwijt. Oei, wie heeft het pakje nu? De kinderen laten al snel zien dat ze natuurlijk zelf ook wat pietenlef en pietenhandigheid hebben. Lukt het ze het pakje terug te vinden en Piet Paniek klaar te stomen voor de ultieme schoorsteenklim? Natuurlijk een voorstelling vol met liedjes!

Dit is een familievoorstelling voor kinderen van 2-6 jaar. De aanwezigheid van een ouder of begleider is verplicht. Er is plaats voor 100 kinderen. De toegang is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Stichting Culturele Raad Papendrecht (CRP)

in de PUP tent op het marktplein

www.cultureleraadpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!