Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

PCOB Adventsbijeenkomst

PCOB Adventsbijeenkomst

19 december 2019
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

Vandaag komt de PCOB afd. Papendrecht weer bijeen in de grote zaal van de Elimkerk. Deze middag wordt een gezellige Adventsmiddag gehouden. Voor degenen die zich opgegeven hebben is er om 12:00 uur een smakelijke lunch. (Inloop vanaf 11.15 uur.)

Het middagprogramma begint om 14.00 uur, waarbij ook de andere belangstellenden zich kunnen aansluiten. Er is een mooie liturgie opgesteld, waarin plaats is voor samenzang, gedichten, pianospel, een overdenking door ds. Weerd en een kerstverhaal.

In de pauze wordt een drankje aangeboden met een heerlijk stukje kerstkrans. Alle belangstellenden zijn hartelijk welkom.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

dhr. Arie de Groot

de Elimkerk, P.C. Hooftlaan 178

pcobpapendrecht@gmail.com pcobpapendrecht.jouwweb.nl
Deel dit bericht met je vrienden!