Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Meer met je Smartphone (voor Android)

Meer met je Smartphone (voor Android)

19 december 2019
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

Digitale Donderdag: Meer met je Smartphone (voor Android)
Iedereen heeft er al wel een: een smartphone. Je kunt er misschien mee bellen, maar verder gebruik je hem niet echt. Fred Kuijvenhoven neemt je mee in de wondere wereld van de Android Smartphone. Hij laat bij voorbeeld zien hoe je foto's maakt en bewaart, waar je Google maps voor kan gebruiken en hoe je apps moet downloaden en gebruiken.

Nieuwsgierig? Meld je snel aan voor de workshop, want vol = vol!  Entree is gratis. Kom vandaag van 10.00 tot 12.00 gratis naar het Digitale Donderdag in Bibliotheek Papendrecht. Meld je wel eerst even aan via de balie bij de bibliotheek of op de website www.debibliotheekaanzet.nl/digitale-donderdag.

Praktische informatie
Wat:  Digitale donderdag
Wanneer: Donderdag 19 december, 10.00 tot 12.00 uur
Waar:  Bibliotheek Papendrecht
Voor wie: iedereen, toegang is gratis

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Papendrecht

Veerweg 135

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!