Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Lichtjesfeest

Lichtjesfeest

20 december 2019
Van 18:30 uur tot en met 00:00 uur

Lichtjesfeest ook deze kerst een hele beleving voor jong en oud
Het Lichtjesfeest is uitgegroeid tot een waar spektakel. Wat ooit begon als een klein evenement, is inmiddels een grootse beleving voor kinderen van de basisschoolleeftijd. En natuurlijk ook voor hun ouders, opa’s en oma’s.

Het thema is dit jaar Lichtdrager: “Gods licht, Zijn liefde gaat altijd met je mee”. Het Sophia Kinderziekenhuis zorgt ervoor dat er kinderen van de afdeling aanwezig zijn op het Marktplein. Kom ook! en wordt lichtdrager voor Sophia. Meer informatie over deze samenwerking leest u in het nieuwsbericht.

Het evenement start om 18.30 uur op het Marktplein met kerstmuziek. De burgemeester zal het evenement openen met de kinderen en de kerstboom ontsteken. Er is de mogelijkheid om daarna de wandeling te maken door een gedeelte van Papendrecht waar onderweg de essentie van kerst wordt uitgelicht met muziek en tafereeltjes. Voor alle kinderen worden er gratis lichtjes uitgedeeld.

Het evenement is mogelijk omdat het gedragen en uitgevoerd wordt door ruim 150 enthousiaste vrijwilligers. Intussen is het niet meer uit Papendrecht weg te denken omdat het ieder jaar weer duizenden mensen op de been brengt. Meer informatie is te vinden op: www.facebook.com/lichtjesfeest

Foto: Lichtjesfeest 2018

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Werkgroep Lichtjesfeest

Start en eindpunt op het Marktplein

www.lichtjesfeestpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!