Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Verzamel- en ruilbeurs

Verzamel- en ruilbeurs

21 december 2019
Van 10:00 uur tot en met 15:00 uur

Vandaag is er weer een algemene verzamel-ruilbeurs met alle soorten en variëteiten verzamelmateriaal. (geen treinen). De standhouders zorgen voor een uitstalling van onder andere postzegels, clips, brieven, speldjes  munten, ansichtkaarten, curiosa, flippo's, smurfen, (strip)boeken, telefoonkaarten, eierdopjes, Diddl, koningshuis, oud speelgoed, miniatuurauto's, pennen, lucifermerken, AH plaatjes verzamelitems  enz. enz.
               
De bezoekers kunnen dan ook rekenen op een mooi en divers aanbod van verzamelmateriaal op deze gezellige beurs.
Er is ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig. Entree is gratis.

Deel dit bericht met je vrienden!