Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Kerstsamenzang in de Grote Kerk

Kerstsamenzang in de Grote Kerk

23 december 2019
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag vindt in de Grote Kerk de jaarlijkse kerstsamenzang plaats. Aan deze avond werkt Christelijk Gemengd Koor Asaf mee. Het koor staat onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen. De begeleiding wordt verzorgd door de Papendrechtse stadsorganist André de Jager. Kerkelijk werker Peter van Oerle houdt een meditatie over het thema ‘Jezus, onze Vredevorst’. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor het goede doel. Aanvang 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Asaf Papendrecht - Secr. Ina 't Jong

Grote Kerk, Kerkbuurt 80

www.asafpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!