Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Top2000-dienst - 'Een nieuwe naam''
29dec 2019

Top2000-dienst - 'Een nieuwe naam'

Zondag 29 december 2019, van 16:00 uur tot 17:30 uur.

Vandaag wordt in de Gereformeerde Kerk De Morgenster een Top2000-dienst gehouden. In de dienst klinken nummers uit de populaire hitlijst die tussen Kerst en Oudjaar op Radio 2 wordt gedraaid. Een band speelt en zingt de nummers. Meezingen mag, graag zelfs! En iedereen is welkom, gelovig of niet. De dienst begint om 16:00 uur.

Het thema is: Een nieuwe naam. Soms heb je het gevoel dat in je leven weleens een nieuw spoor zou willen gaan. Soms kan het zelfs niet anders. Je wilt of moet een nieuw hoofdstuk in je leven beginnen. Rond dit thema klinken nummers uit de Top2000.

Veel nummers uit de Top2000 hebben een spirituele lading. Andere krijgen die lading binnen de setting van een kerkdienst. Denk aan The Passion, waar niet-religieuze, Nederlandstalige nummers moeiteloos het evangelieverhaal ondersteunen en versterken.

De dienst is een samenwerking van vier kerken uit Alblasserdam en Papendrecht. De dienst wordt geleid door ds. Carol van Wieren (Havenkerk, Alblasserdam) en ds. Piet van Die (De Morgenster, Papendrecht).

Top2000-kerkdiensten zijn inmiddels een landelijk fenomeen. Overal in het land organiseren kerken deze diensten. Ze worden steeds populairder.

Contactinformatie:
Locatie: De Morgenster, Muilwijckstraat 1
Organisator: Piet van Die
Telefoonnummer: 06 52436917
Email:p.die@chello.nl
Website:http://www.pknpapendrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!