Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Informatieavond over De Phoenix StartUp 2020

Informatieavond over De Phoenix StartUp 2020

10 januari 2020
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

Badmintonclub Phoenix’17 begint Opstart groep
Na een succesvolle eerste introductie ronde in het voorjaar van 2019 start Badmintonclub Phoenix’17 wederom een nieuwe beginners groep om het badmintonnen alsook het algemeen sporten, fitheid en gezelligheid te introduceren. Vanaf vrijdag 17 januari 20:00 uur gaan we van start voor jong (vanaf 12 jaar) en oud: De Phoenix StartUp 2020. De trainingen zullen plaatsvinden in Sportcentrum Papendrecht.

Wilt u gaan sporten in het nieuwe jaar en uw fitheid verbeteren?
Probeer dan de opstart groep van Badmintonclub Phoenix’17 eens. Onder begeleiding van een ervaren trainer leert u in 10 lessen om uw conditie en techniek te verbeteren en bevordert u uw algehele gezondheid. Het gaat bij deze lessen dus niet zozeer om prestaties maar om kennismaking met de badmintonsport, algehele conditie, lenigheid en uiteraard gezelligheid.

Niveau
Een bepaald niveau heeft u voor deze StartUp groep niet nodig en voor een badmintonracket wordt gezorgd. Wat u mee moet nemen zijn stevig zittende sportschoenen en een gezonde dosis wilskracht. De investering in uw fitheid zal € 50,-  zijn voor 10 avonden. In deze prijs zit tevens de aanschaf van een racket welke na afronding uw eigendom wordt.

De lessen zijn voor jong en oud en duren 1 uur en 15 minuten, waarna de ervaring en het geleerde geëvalueerd zal worden in een ontspannen setting.

Info avond
Voorafgaande aan de eerste trainingsavond is er een mogelijkheid om op vrijdag 10 januari de info avond bij te wonen, waarin het hele programma gepresenteerd wordt. Om 19:00 uur bent u van harte welkom in de horeca van Sportcentrum Papendrecht. De datums en opbouw van de trainingen, de intensiteit en op welke wijze er aan de conditie wordt gewerkt passeert dan de revue.

Een mooie gelegenheid om er achter te komen of deze opstartgroep en de badmintonsport iets voor u zijn. Tijdens de presentatie is er vanzelfsprekend ruimte om vragen te stellen en kunt u zich inschrijven. Wilt u een energieke start van het nieuwe jaar? Schrijf dan direct in. Het aantal plaatsen is beperkt. U kunt mailen naar info@phoenix17.nl

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Badmintonclub Phoenix’17

Sportcentrum Papendrecht

info@phoenix17.nl www.phoenix17.nl
Deel dit bericht met je vrienden!