Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Digitale Donderdag: Veilig internetten

Digitale Donderdag: Veilig internetten

16 januari 2020
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

Deze Digitale Donderdag geven wij een workshop over het veilig gebruik maken van internet en veilig omgaan met je persoonsgegevens, over het herkennen van spam en phishing-mails en het belang van antivirusscanners.

Winkelen, informatie verkrijgen, een vakantie boeken of bankzaken regelen: tegenwoordig gebeurt dit allemaal online. Het internet is van alle gemakken voorzien én bereikbaar voor iedereen. In de workshop Veilig internetten leer je hoe je veilig kunt internetten.

Nieuwsgierig? Meld je snel aan voor de workshop, want vol = vol!  Entree is gratis. Kom vandaag van 10.00 tot 12.00 gratis naar het Digitale Donderdag in Bibliotheek Papendrecht. Meld je wel eerst even aan via de balie bij de bibliotheek of op de website www.debibliotheekaanzet.nl/digitale-donderdag.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Papendrecht

Veerweg 135

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!