Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Taizé-avondviering

Taizé-avondviering

19 januari 2020
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag is er om 19.00 uur sinds lange tijd weer een Taizéviering.
Passend bij het nieuwe jaar is het thema: Een nieuw begin. De viering bestaat uit veel zingen, schriftlezingen en stilte. Voor het zingen van Taizéliederen hebben wij een aantal musici en zangers die het zingen meerstemmig en in verschillende bezetting begeleiden en helpen in een meditatieve stemming te komen. Kenmerkend is de stilte en de rust die tijdens zo een viering ‘gebeurt’. Een Taizéviering is eigenlijk niet te beschrijven. Je moet het gewoon ervaren.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Morgenster

Muilwijckstraat 1

www.pknpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!