Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Hoe ziet de toekomst van Papendrecht eruit?

Hoe ziet de toekomst van Papendrecht eruit?

21 januari 2020
Van 19:00 uur tot en met 21:30 uur

In 2019 heeft Gemeente Papendrecht met veel Papendrechters gesproken over de toekomst van Papendrecht. We hebben straat en diepte interviews gehouden, stonden met een tent op de markt (Dag van de Toekomst), hielden een bijeenkomst in het Apollohotel (Papendrechtcafé) en iedereen kon online meepraten.

Alle mooie ideeën voor de toekomst van Papendrecht hebben we gebruikt om de Omgevingsvisie te maken. Om er zeker van te zijn dat dit is wat u en uw buren, collega's en ondernemers bedoelden voor de toekomst van Papendrecht, nodigen we u persoonlijk uit om 'De Toekomst van Papendrecht' aan u te presenteren en gaan we graag met u in gesprek.

Uiteraard is iedereen van harte welkom om mee te doen!
 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Gemeente Papendrecht

Gemeentehuis, Markt 22

www.papendrecht.nl/omgevingsvisie
Deel dit bericht met je vrienden!