Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Start Alphacursus'
22jan 2020

Start Alphacursus

Woensdag 22 januari 2020 vanaf 18:30 uur.

Volwassenen die zich willen oriënteren op het christelijk geloof kunnen de Alpha-cursus volgen. Alpha is geschikt voor iedereen die op zoek is naar de zin van het leven. In Nederland volgden ruim 220.000 mensen al een Alpha cursus, en wereldwijd zijn dat zelfs al 24 miljoen! Durf jij het aan om vanuit een ander perspectief naar de werkelijkheid te kijken.

Open sfeer
De cursus wordt gegeven in een ongedwongen en open sfeer. Tijdens twaalf interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over vijftien inspirerende onderwerpen, zoals: ‘Is er meer?’, ‘Wie is Jezus?’ en ‘Wat is bidden en hoe doe je dat?’. Uniek aan deze Alpha cursus is, dat ze wordt aangeboden en gegeven door mensen uit vier verschillende kerken in Papendrecht: de Sionskerk, de Vrije Baptisten Gemeente, de Bethlehemkerk en de Elimkerk.

Maaltijd
De cursus wordt gegeven op twaalf woensdagavonden. De avonden starten om 18.30 uur met een warme maaltijd. De eerste avond is geheel vrijblijvend. Daarna kun je beslissen of je er mee door wilt gaan of niet. De cursus en het cursusboekje zijn gratis. Voor de maaltijd vragen we een vrijwillige bijdrage. Om 21.30 uur wordt elke avond afgesloten.

Op woensdag 22 januari 2020 starten we weer met een nieuwe Alpha-cursus. We beginnen om half zeven met een heerlijke maaltijd.
Wilt u meer informatie of uzelf opgeven, neem dan contact op met Johan den Dekker via tel. 078-6153188 of via email: jenadendekker@gmail.com

Afbeelding: Alphacursus.nl

Contactinformatie:
Locatie: in de Elimkerk, P.C. Hooftlaan 176
Organisator: Johan den Dekker
Telefoonnummer: 078-6153188
Email:jenadendekker@gmail.com
Website:http://www.bezichtig.nu/alphacursus


Deel dit bericht met je vrienden!