dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Open Huis Havo/Vwo

Open Huis Havo/Vwo

22 januari 2020
Van 18:30 uur tot en met 21:00 uur

De Lage Waard is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo. De docenten kijken en luisteren naar wat jij nodig hebt: goed onderwijs dat je genoeg uitdaging geeft. Door de duidelijke structuur en de warme sfeer voel je je snel thuis en merk je dat er plek is voor iedereen. Je staat er als leerling nooit alleen voor; samen leggen we een waardevolle basis voor de toekomst.

Het open huis is voor groep 8 leerlingen en hun ouders samen. Jullie kunnen rondkijken in het gebouw en meedoen met een paar proeflessen. Ook kunnen jullie vragen stellen aan leerlingen. Zij weten tenslotte het beste hoe het is om op De Lage Waard te zitten.

Meer informatie vindt u/jij op de website.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Lage Waard

Vijzellaan 4

www.delagewaard.nl
Deel dit bericht met je vrienden!