zondag 25 oktober 2020

Alles over Papendrecht

Start Kaboutersport (7 weken)

04 maart 2020
Van 14:00 uur tot en met 15:00 uur

Wat is kaboutersport?
Kaboutersport is voor kinderen uit de groepen 1 & 2 van een basisonderwijs. Door middel van attractieve lessen maken kinderen kennis met verschillende sporten die door Papendrechtse sportverenigingen worden aangeboden. Hierdoor kunnen kinderen zelf ervaren welke sport zij leuk vinden en later willen beoefenen.

Waarom Kaboutersport?
Bewegen en sporten is goed voor iedereen en met name voor kinderen. Helaas zijn er voor kinderen in de jongste leeftijd niet veel mogelijkheden om te sporten bij een sportvereniging. Ook is de keuze voor een sport lastig op deze jonge leeftijd. Deze wordt dan ook vaak gebaseerd op de voorkeur of beperkte beschikbaarheid in de tijd van ouders/verzorgers.

Kaboutersport vindt plaats in Sportcentrum Papendrecht aan de Burgemeester Keijzerweg 110. Het duurt 7 weken en in de laatste week wordt een feestles georganiseerd, waarbij de deelnemers een vriendje of vriendinnetje mee mogen nemen. Kaboutersport begint om 14:00 uur en eindigt om 15:00 uur.

Het aantal plekken is beperkt. Aanmelden kan via de website
De kosten voor Kaboutersport zijn in totaal 15,- euro per kind. Het bedrag dient contant bij de eerste les te worden afgerekend in een envelop met de naam van uw kind erop!

Kaboutersport wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Papendrecht.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Gemeente Papendrecht en Hattrick Sport

Sportcentrum Papendrecht, Burgemeester Keijzerweg 110

www.hattricksport.nl
Deel dit bericht met je vrienden!