zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Online tekenwedstrijd (6-9 en 10-12 jaar)

Online tekenwedstrijd (6-9 en 10-12 jaar)

20 mei 2020
Van woensdag 20 mei 2020 tot en met woensdag 10 juni 2020


Vind jij het ontzettend leuk om te tekenen en jouw fantasie op papier te zetten. Op woensdag 20 mei start Suppord met een online tekenwedstrijd voor kinderen in de leeftijd van 6 – 12 jaar. Dit werkt als volgt: Elke woensdag (20 en 27 Mei, 3 Juni en 10 Juni) komt er een nieuwe tekenopdracht online.

De opdracht wordt geplaatst op Instagram (@suppord_susanne) en facebook (suppordpapendrecht).

Je kunt je inschrijven voor de wedstrijd, zodat de opdrachten digitaal naar je toegestuurd worden. Vervolgens heb je een week de tijd om de tekening op te sturen. Naast een foto van de tekening, moet je ook een foto van jezelf met de tekening en een foto tijdens het tekenen sturen.

Per week wordt er een winnaar gekozen. De kinderen worden opgesplitst in twee leeftijdsgroepen en ook beoordeeld:

  • 6 – 9 jaar en
  • 10 – 12 jaar.

Iedere tekening wordt beoordeeld op originaliteit, creativiteit en het gebruik van materiaal. De jury bestaat uit drie personen waaronder een professionele tekenaar. Meedoen? Stuur een mailtje naar: sm.boer-ten.hulzen@papendrecht.nl

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Suppord

Thuis maak je de opdracht

suppord.nl
Deel dit bericht met je vrienden!