Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Buitenspeeldag (VERPLAATST)

Buitenspeeldag (VERPLAATST)

Gemeente Papendrecht laat via Facebook weten: De buitenspeeldag die op 8 juni op de Markt zou plaats vinden, is vanwege de slechte weersvoorspelling verplaatst naar woensdag 7 september van 13.30 tot 16.00 uur.


Kom buiten spelen tijdens de Buitenspeeldag op de Markt
Lekker de hele middag buiten spelen met de leukste activiteiten en workshops.
Alle activiteiten zijn gratis en geschikt voor alle kinderen van de basisschool.


Buitenspelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Daarom is er de nationale Buitenspeeldag. Die dag maken we van Nederland één grote speelplek. Landelijk wordt de Buitenspeeldag georganiseerd door Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon.

Wanneer?
8 juni 2022 van 13.30 tot 16.00 uur
Organisator
Gemeente Papendrecht
Locatie:
op de Markt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.