vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Open Dag speciaal voor taalcursisten bij de VU

Open Dag speciaal voor taalcursisten bij de VU

03 oktober 2020
Van 09:00 uur tot en met 12:00 uur

De start van het nieuwe seizoen staat voor de deur en daar heeft de Volksuniversiteit heel veel zin in! Helaas zal deze start iets anders zijn dan voorgaande jaren. Jammer, want ze zouden dit seizoen extra feestelijk beginnen, omdat ze dit jaar 50 jaar bestaan.

Normaal gesproken zouden ze een Open Dag organiseren. Dat gebeurt dit jaar  ook, maar dan anders.

Zaterdag 3 oktober van 9.00 -12.00 uur wordt een Open Dag speciaal voor de taalcursisten georganiseerd. Op die dag zullen zoveel mogelijk taaldocenten aanwezig zijn en u kunt op afspraak met een docent in gesprek. U heeft dan 15 minuten de tijd om kennis te maken en u te informeren over de cursus die u wilt volgen. U kunt voor een afspraak bellen naar de VU: tel. 078-6154764 of een mail sturen: info@vupapendrecht.nl. Let op: U kunt tot uiterlijk woensdag 30 september een afspraak maken.

Als u 3 oktober verhinderd bent, kunt u ook online een taaltest doen om te kijken op welk niveau u zou kunnen instromen. Tijdens de cursus kunt u, indien mogelijk, ook altijd naar een makkelijker of moeilijker niveau overstappen. Indien gewenst kunt u ook telefonisch met de docent in contact gebracht worden. Na de Herfstvakantie starten alle taalcursussen.
 


Voor alle andere cursussen geldt dat u vanaf maandag 28 september kunt binnenlopen tijdens de openingsuren van het kantoor van 9.00 -12.00 uur. U kunt dan vragen stellen aan de coördinator en mogelijk (er zal niet van alle cursussen een voorbeeld aanwezig zijn) eindresultaten van cursussen bekijken.
 


Vroegboekkorting
Het cursusprogramma op de website is zo goed als compleet, al worden er nog wel weer nieuwe cursussen aan het programma toegevoegd. Het nieuwe cursusprogramma vindt u op www.vupapendrecht.nl.

Als u vóór 1 oktober inschrijft voor een cursus en dan ook gelijk het volledige cursus bedrag overmaakt, ontvangt u 5% korting. (Dit korting geldt niet voor ROTI en ACRYLPOURING, want deze cursussen zijn nog van het vorig seizoen) 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Papendrecht

Vondellaan 158

615 47 64

info@vupapendrecht.nl www.vupapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!